EMEKLİ ASTSUBAYLARDAN MEHMETÇİĞE TAM DESTEK

Basın açıklamasını okuyan TEMAD Şanlıurfa İl Başkanı (emekli) kad.kd.bçvş. Hasan Topal,        Bizlerde bu kahraman ordunun mensubu şerefli astsubaylar olmakdan büyük onur ve şeref duyuyoruz. Biz emekli Astsubaylar her ne kadar ordudaki aktif görevimizi tamamlamış olsak da kalbimiz her zaman ordumuzla ve milletimizle birlikte atmaya devam etmektedir. Mehmedimizin ayağına değen her taş bizim yüreğimize saplanmaktadır. Onları üzecek her kelime bizim uykularımız kaçırmaktadır. Diyen Başkan Topal açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Bugün Dünyanın birçok ülkesinde ve barış pınarı harekatı kapsamında Suriye de bulunan ve çok zor şartlar altında görevlerini icra eden TSK da görev yapan çalışan ve emekli olan astsubayların Dünya Astsubaylar günüdür. Bu vesile ile tüm astsubaylara muzafferiyetler diler emeklilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Ayrıca TSK da görevli subay  ,astsubay, uzman erbaş ve erlerimizi ve diğer görevlilerimizi buradan selamlıyorum.

        Emekli Astsubaylar olarak her ne kadar ordudaki aktif görevlerimizi tamamlamış olsak dahi verilecek göreve ilk koşacaklardan oluruz kalplerimiz her zaman ordumuz ve milletimizle birlikte atmaya devam edecektir. Tarihde olduğu gibi bugünde aşağılık oyunların karşısında aziz milletimizle birlikte dimdik duran ve bütün oyunları bozacak olan kahraman Türk silahlı kuvvetleridir.

       Bizlerde bu kahraman ordunun mensubu şerefli astsubaylar olmakdan büyük onur ve şeref duyuyoruz. Biz emekli Astsubaylar her ne kadar ordudaki aktif görevimizi tamamlamış olsak da kalbimiz her zaman ordumuzla ve milletimizle birlikte atmaya devam etmektedir. Mehmedimizin ayağına değen her taş bizim yüreğimize saplanmaktadır. Onları üzecek her kelime bizim uykularımız kaçırmaktadır.

       Bugünde vatan, millet ve bayrak uğruna bizlere düşecek bir görev olduğunda bir saniye bile düşünmeden verilecek göreve ilk koşacaklardan olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

ALLAH ORDUMUZU KORUSUN”. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

HASAN GÜLER