Elmas’tan, Kılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Şanlıurfa’yı yıllardır İstanbul’da başarılı bir şekilde temsil eden Gazeteci-Yazar Gap Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Cebrail Elmas, Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’ı ilk kutlayan isimlerden biri oldu.

Yıllardır Şanlıurfa basınına hizmet veren Şanlıurfa’nın tanınmış simalarından gazeteci-yazar ve aynı zamanda Yeniurfa Gazetesi sorumlu yazı işleri müdürü Şahban Kılıç’ı kutlayan Elmas, Böyle değerli kendini iyi yetiştirmiş bir hemşerimizin sürekli sarı basın kartı almasına çok sevindik.

Böylesine dürüst, samimi, güvenilir, saygın, Şanlıurfa basını için çok önem arz eden Şahban Kılıç beyin bundan sonrada ülkesine, memleketine en iyi hizmeti vereceğinden hiçbir kuşkum bulunmamaktadır. Şahban beyin ülkeme, Şanlıurfa'ya ve hemşerilerime en iyi şekilde hizmet edeceğinden var gücüyle çalışacağından eminim. Sürekli sarı basın kartının kendisine hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’ta, Yıllardır Şanlıurfa’yı İstanbul’da başarıyla temsil eden duayen gazeteci-yazar Cebrail Elmas ustadımızdan bu güzel sözleri işitmek beni ayrıda onurlandırdı. Kendisine bu güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Nazik ziyaretlerinden dolayıda şükranlarımı sunuyorum. Dedi.

MEHMET ER