DYP’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Doğru Yol Partisi İl ve ilçe teşkilatı gazetemizi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Doğru Yol Partisi Şanlıurfa il başkanı Halil Güneş, Karaköprü ilçe başkanı ve il genel sekreteri Serpil Akçar, Eyyübiye ilçe başkanı Hekim Anlı ile Hatice Kılıç gazetemizi ziyaret ederek haber merkezi müdürümüz Mehmet Er ile bir süre görüştüler.

Şanlıurfa'nın sorunları ve gündeme dair konuların konuşulduğu ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan DYP il başkanı Halil Güneş şunları söyledi; “İl başkanlığı ve merkez ilçe ile diğer ilçelerde 10 yerde teşkilatlanmış durumdayız. 12. ayın içerisinde il ve ilçe kongrelerini parti olarak yapacağız.

Partimize yoğun bir teveccüh var

Halkımıza bu konuda çok teşekkür ediyoruz. Üye kayıtlarına da ayrıca devam ediyoruz. Bunun yanında mahalle ve köy sorumluları başkanlarında atamaları yapılıyor. Doğru Yol Partisi teşkilatı olarak pandemi dolayısıyla fazla halkla iç içe olamıyoruz ama bunun yanında çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz devam ediyor. Şanlıurfa mızın birçok sorunu var. Bunlara kısaca de değinirsek Dedaş, çiftçilerimizin sorunları, emeklilerin sorunları, işsizlik, sağlık gibi birçok konudan bahis bahsedebiliriz. Dedi.

Haber Merkezi Müdürümüz Mehmet Er’de, Doğru Yol Partisi İl Başkanı Halil Güneş ile ilçe başkanlarına yaptıkları bu nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür etti.