DURU TV’DE AHMET ÖZYAVUZ VE ANKARALI HADİSE AVCI FIRTINASI

Özyavuz ve Ankaralı Hadise ile beraber bu kez müzik piyasasında fırtınalar estirecek. 2 Ekim Salı günü Duru TV ve her Perşembe günü Gala TV de birbirinden renkli isimlerle müzik programı başlıyor.

BİRÇOK TANIDIK SANATÇI ÖZYAVUZ İLE ANKARALI HADİSE EŞLİK EDECEK.

DURU TV, yeni sezona birbirinden güzel programlarla izleyicilerle buluşuyor.

Şanlıurfa’da İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer’den sonra yetiştirdiği en değerli seslerden biri olan Ahmet Özyavuz yeniden Duru TV ekranlarında sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ve yurt dışında birçok TV seyircisinin yakından takip ettiği Ahmet Özyavuz yeniden Duru TV’de Salı günü akşamları show programlarıyla seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Her iki başarılı sanatçı, sahnedeki üstün performanslarını TV’ye de yansıtarak; Duru TV’de zevkle izlenen bir programın startını vermiş olacaklar.

BAŞARILI HALK TARAFINDAN SEVİLEN İSİM

Başarılı ve halk tarafından sevilen bu iki sanatçının aynı kanalda program yapmasının; Duru TV ratinglerinde ciddi bir artışa neden olacağı belirtiliyor.

2 Ekim’den önce Şanlıurfa’ya gelerek hazırlıklarına başlayacak olan sanatçılara şimdiden birçok festivallerden ve organizasyonlardan davetler almış durumdalar.

MEHMET CANBEK