DR. UZUNKAYA’DAN KIZILAY’A ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde Gaziantep Türk Kızılayı Kan Merkezi sorumluluğuna atanan Dr. Halis Uzunkaya Şanlıurfa’da temaslarda bulundu.

Ziyaretler Kapsamında Şanlıurfa Şube Başkanlığını ziyaret eden Dr. Uzunkaya, Şube Başkanı Av. Ahmet Elçi, Başkan Yardımcıları Mehmet Talat Akay ve Şahban Kılıç tarafından karşılandı. Şanlıurfa Kızılay şube müdürlüğünün yaptığı çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Gaziantep Türk Kızılayı Kan Merkezi sorumlu Dr. Halis Uzunkaya, “Bir dizi temaslar kapsamında buğun Şanlıurfa şubemizi ziyaret ettik. Yapılan çalışmalar hakkında Şube Başkanımız Ahmet Elçi Bey bize bilgiler verdi. Kendilerine ve yönetim kuruluna yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Başkan Yardımcısı Şahban Kılıç’da, “Türk Kızılay’ı çok köklü bir kurum. Geçmişten beri tüm dünyada önemli hizmetlere imza atıyor. Dünyadaki yoksulların ve mazlumların her zaman yanında olmaya çalışan bir kurum durumunda. Buğun de Kızılay şube Başkanlığımızı Gaziantep Türk Kızılayı Kan Merkezi sorumlu Dr. Halis Uzunkaya Beyefendi ziyaret etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca görevinde de başarılar diliyorum. Halis beyden önceki müdürümüz Serdar Beye de yeni görevinde başarılar diliyorum.” Dedi.

RAMAZAN GÜLER