DR. FATİH ERBAKAN URFA'YA GELİYOR

Merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Dr. Fatih Erbakan bir dizi temaslarda bulunmak üzere yarın sabah 9.30 itibariyle Şanlıurfa'da olacak.

Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 7. yılı Dolayısıyla Anma ve anlama programına katılacak olan Dr. Fatih Erbakan yarın sabah kahvaltısında Cumhuriyet tesislerinde STK ve kanaat önderleri ile kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirecek.

Pazar günü ise Mehmet Akif inan konferans salonunda saat 14'te başlayacak olan programda Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı anma ve anlama programına katılacak.

Dr. Fatih Erbakan'ın gelişi ile ilgili, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Şanlıurfa il başkanı İsmail Yavuz şunları söyledi: “Cumartesi sabah 9.30 da genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan Şanlıurfa GAP havaalanında olacak. Havaalanından sonra Cumhuriyet tesislerinde STK, kanaat önderleri ve basın mensuplarının katılacağı kahvaltılı bir toplantı düzenlenecek. Daha sonra Dergah Camisi'nde kılınan öğle namazının ardından esnafı dolaşarak sorunları ve sıkıntıları dinlenecek. Öğleden sonra ise kanaat önderleri ve alimler ile bir araya gelecek olan Dr. Fatih Erbakan akşam saatlerinde Duru TV ve Güneydoğu TV nin canlı yayın programına katılacak olan genel başkanımız Pazar günü ise saat 14 de Mehmet Akif inan konferans salonunda vefatının 7. yılının ardından Profesör Doktor Necmettin Erbakan'ı anma ve anlama programına teşrif edecek. Düzenlenecek olan programa tüm Şanlıurfalı hemşehrilerim davetlidir.” Dedi.

MEHMET CANBEK