DOĞUKENT MAHALLESİNDEKİ SU KESİNTİSİ VATANDAŞI BEZDİRDİ!

Mahallede sık sık yaşanan su kesintileri vatandaşları bezdirdi. Su kesintilerine çözüm üretilememesi ve kavurucu yaz sıcakları, vatandaşları kara kara düşündürüyor.

Kentte su kesintileri, son dönemde sürekli artış gösteriyor, neredeyse bazı bölgelerde her gün su kesintileri yaşanmaya başladı.

Birçoğu haber verilmeden yapılan ve saatlerce süren kesintiler, vatandaşları çileden çıkardı. Kesintiler nedeniyle günlük işleri aksayan ve mağduriyet yaşayan vatandaşlar, ihtiyaçlarını gidermek için su bayilerinin yolunu tutmak zorunda kalıyor.

Kesintileri iletmek bilgi almak için ŞUSKİ’yi aradıklarını soruna ilgisizliğinden yakınan vatandaşlar, bu kesintilere bir an önce çözüm bulunmasını istiyor.

Mahalle sakinleri, Sık sık yaşanan kesintiler yüzünden bütün düzenlerinin bozulduğunu, Günlük işlerini artık zamanında yapamaz hale geldiklerini belirterek. İçme suyu ihtiyacımızı da su bayilerinden damacana su satın alarak karşılar olduk. ŞUSKİ’nin bu soruna daha fazla ilgisiz kalmayıp, acilen çözüm üretmesini bekliyoruz. dediler.