DOĞAR: YALANSIZ, ŞEFFAF VE TEMİZ BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞLA HİZMET EDECEĞİM

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kala Belediye Başkanı aday adayları çalışmalarını daha da hızlandırdı.

60 a yakın manifestosu olan ve bunları seçim öncesi Urfalılarla paylaşacağını belirten HAliliye’nin Bağımsız Belediye Başkan Adayı Doğar, hizmetin kalitesini htireceğini Haliliye ilçesinde yaşayan kardeşlerimin oylarına talip olduğunu belirtti.

Maddeler halinde sıraladığı icraatlarının bazılarını bizimle paylaşan Doğar’a çıktığı hizmet yolunda başarılar dileriz.

Alışılmadık ilginç vaatlerde bulunan Başkan adayı Doğar, mantıklı, halkta karşılık bulan vaadlerinin ihtiyaca karşılık vereceğini seçmeninin takdirine sunuyoruz.

Liyakatli şahısların iş başına getirileceğini yanlışa kapalı hizmete açık çalışmayı görev adleden hizmet erleriyle çalışacaklarını belirtti.

*Yapılmayacak işler için söz verilmeyeceğini ve halkın aldatilmayacagini belirtti.

*Belediyenin özel giderini kullanmayacağını tüm şahsi harcamalarını kendi cebinden karşılayacağını belirtti.

*Belediye başkanı olarak maaş almayacağını söyledi.

*İlk 6ay belediye de kamp kurup gece gündüz belediyede olacağını söyledi.

*Başkanlık odasının kartal yuvasında değil belediyenin girişinde olacağını ve kapısının olmayacağını söyledi.

*Hizmet anlamında on düşünüp bir yapacaklarını ve Urfa’yı sevip gönülden hizmet isteyenlere belediyenin de gönüllerinin açık olduğunu ve bu şahıslara çalışma mekanı ve ortamı sunacağını belirti.

*Şehrin her noktasındaki parklarda Urfalı annelerin evlatlarını güvenle bırakıp işe yada gezmeye gittiklerinde evlatlarını güvenli donanımlı ellere teslim edecekleri mekanların oluşturulacağını belirtti.

Urfa'ya hizmet için bu kutlu yola çıktığını ve Urfalıya hizmetin bir görev olduğunu belirten Sayın Vedat doğar beyefendiye bu süreçte başarılar diliyoruz.

MEHMET ER