DEVA PARTİSİ BASINLA BULUŞTU

İl başkanı Av.Ahmet Tüysüz partinin Şanlıurfa Programı ve izleyecekleri yol ve teşkilalat yapısı ve süreci hakkında genel bilgiler verdi.

DEVA Partisi İl Başkanı Ahmet Tüysüz, toplantıda yaptığı konuşmada sosyal medyadan her türlü eleştiriye açık olduklarını ve hakaret içermediği takdirde kimseyi engellemeyeceklerini ifade etti. Tüysüz, "Biz sosyal medyadan kimseyi engellemeyeceğiz. Küfür ve hakaret olmadığı zaman her eleştiriye açığız" dedi.

Toplantıya geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa İl Başkanlığına getirilen Ahmet Tüysüz ve DEVA partisi kurucu heyetinden olan Abdulhamid Karakeçili, Davut Seyitoğlu, Ömer Yılan, İbrahim Asoğlu,

Fehime Çoban Avcı ve Sabri Yetim katılım sağladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ahmet Tüysüz, şu ifadelere yer verdi: ”Öncellikle 15 Temmuz’da hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şanlıurfa’da daha ilk başlarda partimize gösterilen ilgi ve alaka bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Partimizin kuruluş felsefesin de olduğu gibi istişareye değer verilip katılımcı ve çözüm odaklı bir siyaset izliyoruz. Arkadaşlarımızın içerisinde daha önce siyasetin içinde olanlar var. Bizim tek taviz vermeyeceğimiz ortak akıl ve istişaredir. Kentimizin çok önemli sorunları var. Kuruluş felsefemiz de belirdiğimiz göre, iyi insan olmak. Partimize toplumun her kesiminde yoğun ilgi var. Şanlıurfa’mız bu konuda zengin bir kültüre sahip bu da bizim işlerimizi daha da kolaylaştırıyor. İl kurucu heyetinde görev alan arkadaşlarım bu yolda hep birlikte ilerleyeceğiz” dedi.