DEMİR'DEN MUHASEBECİLER ODASINA ZİYARET

Başkan Demir “31. Vergi Haftası” sebebiyle Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek hafta hakkında bilgi verdi.

Vergi Haftasının önemini ve etkinlik programından bahseden Demir, vergi haftası kutlamaları hakkında bilgi verilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Şanlıurfa Vergi İdaresi Başkanı Cemal Demir ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “31. Vergi Haftası münasebeti ile meslek mensuplarını ziyarete geldik. Haftamız Pazartesi günü Şehitler anıtı'na Çelenk koyma ile başladı. Daha sonra valimizi ziyarete gittik. Rektörümüzü ziyaret ettik. Üniversite ile bazı ortak yapacağımız çalışmalar var. Hafta içerisinde daha ziyade mükelleflerimizi yönelik ziyaretlerimiz olacak. Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile yaptığımız program çerçevesinde Vergi dairesinden bazı gruplar oluşturduk. Bunlar Milli Eğitim'in belirlediği okullarda öğrencilere vergi konulu konferanslar verecek. Toplumda vergi bilincinin oluşması yerleşmesi için çalışmalarımız hafta boyunca devam edecek. Başkanımızın bizleri kabulünden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Dedi.

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Karadağ’da ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanıyor. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Şanlıurfa Vergi Dairesi başkanımız Cemal Demir Bey ve kurum müdürleri ile vergi dairesi müdürleri Odamızı ziyaret ettiler. Biz kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Toplumun her kesimine vergiyi anlatmamız lazım, vergi bilincini yerleştirmeniz lazım. Ben bütün meslektaşlarımın vergi haftasını kutluyorum. Başkanımıza ve beraberinde gelen grup müdürü arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

MEHMET ER