Çocuklar eğlenceye doydu

Ahmet Yesevi gençlik merkezinde yapılan etkinlikte, Halk oyunları, modern dans gösterileri, palyaço, yakan top, ip atlama, ip çekme, penaltı atışı, tek ayak (plaka), sandalye oyunu, yağ satarım bal satarım gibi oyunlar, geleneksel çocuk oyunları, çocuklar tarafından sergilendi.
Şanlıurfa Vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ve Şanlıurfa'da bulunan gençlik merkezleri müdürlerinin yer aldığı etkinlikte çocuklar çalan müzikler eşliğinde saatlerce eğlendiler.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ertuğrul Yıldız, etkinlikte kısa bir konuşma yaparak, "Bu etkinliği özellikle bu bölgede yapmak istedik çünkü burası varoş olarak nitelendiren bir bölge, Biz Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu tür projeleri desteklemeye çalışıyoruz, ben bu projenin yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Ayrıca bizi şimdiye kadar yaptığımız tüm organizasyonlarda bizleri yalnız bırakmayan Vali yardımcımız Aylin hanfendiye de teşekkür ediyorum". Dedi.
Vali yardımcısı Aylin Kırcı Duman'da yaptığı konuşmada şunları söyledi."
Her yıl olduğu gibi bu yılda TBMM'nin kuruluşunu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutluyoruz, Sevgili çocuklar bugünlere büyük Atatürk ve onun silah arkadaşları sayesinde geldik, bizim geleceğimiz sizlersiniz çocuklar, o yüzden sizler bizim için çok önemlisiniz, Türk milletinin geleceğisiniz, ben sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum, bu güzel organizasyonu hazırlayan herkese teşekkür ederim. Hepinizin bayramı kutlu olsun." Dedi. MEHMET ER