CHP URFA’YA ÇIKARMA YAPTI

Şanlıurfa İl başkanlığında düzenlenen basın açıklamasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, CHP İl Ve İlçe Yönetimi Katıldı.

CEVHERİ AÇIKLAMA YAPACAK!

Yapılan basın açıklamasından önce söz alan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cevheri'nin CHP'nin çatı adayı olmadığını belirterek şu sözlere yer verdi: "Sabahattin Cevheri bizim çatı adayımız değildir. Sayın Cevheri açıklama yaptığı gün biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak kayıtsız ve şartsız olarak destekleyeceğiz. Hangi partiden aday olursa olsun. Bununla ilgili hafta sonu bir açıklamamız olacak." Dedi.

“URFA'NIN HAK ETTİĞİ GİBİ YÖNETİLMESİNİN ÇABASI İÇİNDE OLACAĞIZ”

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Bugün Ankara'da olağan basın toplantımızı yapacaktık ancak Sayın Mahmut Tanal’ın değerli ağabeyinin vefat haberini öğrendikten sonra basın toplantımızı Şanlıurfa'ya aldık. Diyen CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel açıklamasını şöyle sürdürdü: "Urfa'da bulunmak bizim için ayrıcalıklı bir durum. Burada yaptığımız tüm değerlendirmede Urfa'da bir milletvekili olacağını ve Urfa'nın bu karardan gurur duyacağını söylemiştik. Urfa'da sorunların sadece iktidar partisiyle gündeme gelmesinin doğru olmadığını, Urfa'nın sorunları olduğunu dile getirmiştik. Seçimlere doğru yaklaşıyoruz. Urfa'da da bu konuda önümüzdeki günlerde önemli ve umut verici gelişmeler yaşanacak. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Urfa'nın hak ettiği yerel yönetime kavuşması için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Uzlaşı ise uzlaşı, fedakarlık ise fedakârlık, Urfa'nın hak ettiği gibi yönetilmesinin çabası içinde olacağız. Bütün Urfa bunu dikkatle takip edecek. Yerelde de sorunlarının çözülmesi gayretinde, cabasında olacağız. Önümüzdeki günlerde bütün Urfa bunu dikkatle takip edecek. " açıklamasında bulundu.

MEHMET CANBEK