CHP SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Şanlıurfa CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı, Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı, Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı görevinde bulunan Navi Çokan hakkında, bugün 13:30'da  çalıştığı kuruma ve Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık,CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir ,CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz ile il Yönetim kurulu üyeleri ve partilileriyle birlikte Şanlıurfa Adliyesi önünde toplanıp CHP 'ye Yönelik  Hakaret  İçeren  Paylaşımları Nedeniyle Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı  görevinde bulunan Navi Çokan hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir savcılık çıkışında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Bazı Zavalı Ve Akıl Tutulması Yaşayanlara Duyurulur.

Cumhuriyet Halk Partisi, bağımsızlık mücadelesini yürüten, Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin devamı olarak, Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923 yılında kuruldu.  Emperyalist, işgalci ülkelerin pazarı durumuna düşmüş bir ülkenin kurtuluş ve kuruluşunu gerçekleştiren, dünyanın en köklü ve Türkiye’nin en eski siyasi örgütlenmesidir.

Çağdaş Türkiye Cumhuriyetini kuran, demokratik, laik sosyal hukuk devletini inşa eden, adaleti sağlayan partidir.

Cumhuriyet Halk Partimiz ülkemizin kurtuluşunda ve kuruluşunda hainlerin amaçlarını yok eden, manda ve himayeye karşı duran, gücünü milletten alan, kurucusu Atatürk’ün ülküsünden hiç ayrılmayan, ülkemize umut olan partidir.

Cumhuriyet Halk Partisi cumhuriyetin mirasını yiyenlerin değil, bu mirası yaratanların, bu mirasa sahip çıkıp, yarına taşıyanların partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi adaleti yok edenlerin değil, çağdaş hukuk sistemini kurup adaleti sağlayanların partisidir.

Ulu Önderimiz ve ilk Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” cumhuriyet halk partisi 98 yıldır ülkemizin hizmetinde demokrasimizin teminatı olmuştur.

CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve demokrasiyi kuran parti olarak, Türkiye’nin aydınlık geleceğini hedefleyen ezilenlerin ve halkın partisi olarak ,hak, hukuk adalet yolunda yılmadan yorulmadan halkımızı kucaklamaya devam edecektir.  Zavallıların kendini bilmezlerin yalaka tayfasının medyadaki tehditkar söylem ve yazıları bizleri gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN yolundan ve laik demokratik sosyal hukuk devleti  düşüncemizden ayıramaz, siz zavallılar  kuvayi milliye ruhunu İngilizlerden, Fransızlardan yunanlardan sorun,  sen ve senin gibi düşünenlerin bu tehditkar sözlerini red ediyoruz ve tarihin karanlık sayfalarına kayd ediyoruz  mahkemeler önünde sizlerle hukuk çerçevesinde mücadelemizi devam ettireceğiz.” Denildi.