CHP PARTİ MECLİS ÜYESİ AYDINLIK’TAN STK’LARA ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Kurultayında rekor oyla PM (Parti Meclisi)’ne seçilen Erbil Aydınlık ve CHP İl ve ilçe yönetimi kentte ziyaretlerine devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi(PM) üyesi Erbil Aydınlık ve İl yönetimi ilk olarak Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Aslan’ı ziyaret etti.

Sonrasında ise Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret eden heyet yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Aslan’ı ziyaret sırasında basına açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık şunları söyledi: “Ziyaretimizin sebebi Sayın Mustafa Aslan beyin geçen hafta kongresi vardı. Kongrede tekrar başkan seçildi. Biz Öncelikle kendisine başarılar diliyoruz. Tabii ki Siyasette hem derneklerde Hem oda başkanlarında yarış şarttır, bu yarışta da tekrar Mustafa Bey seçilmiş, Biz kendisine hem başarılar diliyoruz, seçilmeyen arkadaşınıza da o da aynı esnafımızdır ona da hayatında başarılar diliyoruz. Biz bugün bizim Parti meclis üyemiz sayım Erbil Aydınlık, Ankara'dan gelmiş Onun için Biz bütün oda başkanlarımızı, derneklerinizi ve sivil toplum örgütlerini edebildiğimiz kadar herkesi ziyaret ediyoruz. Bugün de Mustafa Bey'in Ziyaretine geldik hem Hayırlı olsun diyelim hem de buradaki sıkıntılarını bize iletmesini istedik. Sayın Parti meclisimizin Önümüzdeki hafta Ankara'ya gidecek buradaki esnafımızın sorunların tamamını orada parti meclisi'nde değerlendirip bir nebze de olsa Bunun için gelmiştir. Biz de onun için birlikte Mustafa Bey'i ziyaret edip bizleri de kabul ettiği için kendini çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Kurultayın da PM (Parti Meclisi)’ne seçilen Erbil Aydınlık’da şunları söyledi: “Bizde dünden bu yana bütün sivil toplum kuruluşlarını geziyoruz. Tabii ki hedefimiz Urfa'ya yararlı olmak diye yola çıktık. Öncelikle Urfa'nın Kendi memleketimizin sorunlarını meclise taşımak adına yola çıktık O yüzden başkanlığımızı geziyoruz. Başkanlarımızın kendi insiyatifiyle yani halkımızın sorunlarını bize taşıyorlar. Burada bu sorunlar ve biz de Elimizden geleni ne yapabiliriz diye konuşuyoruz. Onların bizden beklentilerini veya bizimle ilgili herhangi bir sorun varsa yapmadığımız eksik gördüğü bir şeyler varsa bunları da düzeltmemiz yolunda fikirlerini söylüyorlar. Biz Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Seçimi de kazanmış hayırlı olsun. Umarım Urfa için hayırlı olur.” Dedi.

Evren Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Aslan’da ziyaret ile ilgili şunları söyledi: “Sayın Aziz Aydınlık abim il başkanınız yeğenimiz de Parti Meclisine seçilmiştir. Kendilerine partiyi mecliste seçilmesinden dolayı başarılar diliyoruz. Sayın başkanımız da bugün bizi ziyaret ettiler. Şahsın esnafım yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Tabii Şanlıurfa Evren Sanayi Sitesi aslında Hem ekonomik hem sosyal açıdan önemli proje, Çünkü nasıl doktorumuz sağlıklarımızla ilgili ise araçlarınızın doktoru burada ki esnafımızdır.  15 bin nüfusu yaklaşık çırak usta bir arada yaşayan bir kesim, Tabii temel problemlerimiz var. Hem il başkanınız Aziz Aydınlık başkanımıza konuyu anlattık, Hem de parti Meclisi'ne seçilen genç yeğenimize konuyu arzettim bizi dinlediler önümüzdeki süreçte de kendilerini yönetim kurulu ile beraber biz de ziyaret edeceğiz eksiklerimizi sıkıntılarımızı başkanıma da arz edeceğiz inşallah, ziyaretlerinden dolayı ben teşekkür ederim.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

RAMAZAN GÜLER