CHP'li Vekiller DEDAŞ'a sert çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Osmaniye milletvekili Baha Ünlü, Adana milletvekili Ayhan Barut, Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi. Elektrik dağıtım şirketi Dedaş'ın uygulamalarının çiftçi'yi mağdur ettiğini pamukların sulanmadan için ürünlerin kuruduğunu yaşanan problemlere kör ve sağır kalındığını belirttiler.

Düzenlenen toplantıya CHP vekilleri ile birlikte İl Başkanı Hayrettin Cıdır, Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, İlçe Başkanları, İl yönetim kurulu üyeleri Chp Gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda çevre halkı katıldılar.

CHP Milletvekili Aziz Aydınlık toplantıda yaptığı konuşmada; “Bir özel şirketin kararı ile bizim milletimizin üzerine jandarmayı gönderip coplattırıyorsunuz. Siz bunu yapamazsınız bir özel şirket için kendi Çiftçi, kendi vatandaşını, kendi evladını ve Akçakale, Harranlıyı döndüremezsin ama maalesef gözleri kör kimsesizlerin derdine bilmiyor görmüyor.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’da yaptığı konuşmada; “Allah'ın suyunu bize para ile satıyorlar. İğneyi başkasına batıracağız, çuvaldızı kendimize batıracağız. Biz bugün buraya siyaset yapmaya gelmedik. Ortada yerel seçim yok, genel seçim yok. Sizin için geldik. Derman olalım diye geldik. Her zaman da geliriz, çağırırsanız geliriz. Uzun süredir yerelde ve genelde iktidar olanlar sizin ve sorununuzu çözün de iyi de onlar şu anda sizin bu sorunuzu çözmüyorlar. Dedi.

MEHMET ER