CHP’Lİ BAŞKAN YÜZLERCE KADINA KARANFİL DAĞITTI

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Burçak Önder, 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla sevgi günü adı altında organizasyon düzenleyerek yüzlerce kadına karanfil dağıttı.

14 Şubat’ın sadece sevgililer günü olmadığını, sevgi günü olduğunu belirten CHP Haliliye İlçe Kadın Kolları Başkanı Burçak Önder, “Sevgi ve sevgili günümüz kutlu olsun” dedi.

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre ile Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi CHP Kadın Kolları Başkanlığına getirilen çiçeği burnunda başkan Burçak Önder göreve hızlı başladı. Başkan Önder, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ‘Sevgi ve Sevgili Günümüz Kutlu Olsun’ adı altında bir organizasyon düzenleyerek Haliliyeli yüzlerce kadına karanfil dağıttı. Karanfillerin yanına “İnsan sevdikçe, sevildikçe değer kazanır. Bizi hayata bağlayan kimi zaman ‘Anne’ kimi zaman ‘Baba’ kimi zaman ‘evlat’ veya ‘Sevgilidir’, ancak bu bağlamda bağlayıcı kim olursa olsun temelinde ‘Sevgi’ vardır, aşk vardır. Çınar misali kök salan bu eşsiz duygunun yüreklerimiz de her daim var olması ümidiyle sevgi ve sevgili günümüz kutlu olsun” notu iliştirerek Haliliyeli kadınların gönlünü kazanmayı başardı.

Kısa sürede Haliliyeli kadınların gönlünü kazanan Önder, "Sevgi gibi kutsal bir değeri sadece 14 Şubat’ta değil her gün hatırlamamız gerekmektedir. Hayatımızın her alanında sevgiyi egemen kılmalıyız. Sevgi herkes için vardır. Notumuzda da belirttiğimiz üzere . Bizi hayata bağlayan kimi zaman ‘Anne’ kimi zaman ‘Baba’ kimi zaman ‘evlat’ veya ‘Sevgilidir’, ancak bu bağlamda bağlayıcı kim olursa olsun temelinde ‘Sevgi’ vardır, aşk vardır. Bu yüzden sevgililer gününü tek bir güne sığdırmak yada sadece sevgiliye duyulan bir duygu gibi algılamak bu güzel hisleri köreltmek olur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 14 Şubat Sevgililer günü kutlar sevgi, dostluk ve kardeşlik dolu bir dünya dilerim" diye konuştu.

MEHMET CANBEK