CHP KADIN KOLLARI BAŞKANI İPEK BASINLA BULUŞTU

CHP Şanlıurfa Kadın Kolları, basın mensuplarıyla buluşarak yeni yönetimi tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa'da İl örgütü tarafından düzenlenen kongrede kadın kolları başkanı ve yeni yönetimi belli olmuştu. Göreve başlamasının ardından Şanlıurfa’da özel bir lokantada düzenlenen basın toplantısına CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Neşe Tanal, Kadın kolları başkanı Günay İpek ve yeni seçilen kadın kolları yönetimi katıldı.

CHP Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Neşe Tanal yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yeni Kadın kolları Başkanımızı size ve kamuoyuna tanışmak istiyorum Günay İpek yeni Kadın Kolları İl Başkanımız buradan kendisine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün memleketimize, Cumhuriyet Halk Partisi adına güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Kendisiyle bu yola başladık. Tekrar sizin nezlinizde de kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yolu açık olsun diyorum.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Günay İpek ise "Partimizin kadın kollarına bugün yeni bir heyecan, yeni bir umut ve yeni bir şevkle cumhuriyet değerlerini özümsemiş, bayan neferleriyle karanlığa karşı aydınlık, gericiliğe karşı ilericilik şiarıyla yine milletimize hizmet etmeye aynı azim ve kararlılık devam etmektedir. Şanlıurfa'ya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"  açıklamasında bulundu.

YÖNETİM LİSTESİ:

ASİL ÜYE

1.    İTER AYDINLIK

2.    İSMET TANAL

3.    NÜKHETAKTAŞ

4.    ARZU TAHTASIZ

5.    ZELİHA UYAR

6.    AKİLE YEKTAŞ

7.    ÇİĞDEM DOĞAN

8.    NADİRE GÜNBATTI

9.    FATMA ÇOBAN

10.    FATMA ATLI

11.    SEMİHA ALKAN

12.    EMİNE MÜSRİ

YEDEK ÜYE

1.    AYSEL KILIÇ

2.    KİRAZ DEMİRTAŞ

3.    LEYLA AYDINLIK

4.    SEMRA TEMİR

5.    HASRET YÜRÜYEN

6.    NEŞE TANAL

                                             RAMAZAN GÜLER