CHP İLÇE TEŞKİLATI ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz ve Kadın Kolları üyeleri, Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerin kapısını çaldı, hallerini hatırlarını sorarak çeşitli hediyeler verdiler. 

Pandemi nedeniyle evden çalışmaya, uzaktan eğitim vermeye devam eden öğretmenlerle sohbet eden Başkan Alagöz, ziyaretlerini mesafe kurallarına dikkat ederek kısa tuttu. Başkan Alagöz ve kadın kolları üyeleri öğretmenlere karanfil hediye etti.

Yapılan ziyaretler ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz şu görüşlere yer verdi:

“ÖĞRETMENLER, YÜK DEĞİL, BAŞ TACIDIR!

2020'ye damgasını vuran covid-19, her alanda hayatı felce uğrattı. En çok etkilenen kurumlardan biri de eğitim-öğretim oldu. Bu yıl eğitim camiası açısından maalesef ki çok kötü geçmekte. Uzaktan eğitim de her öğrencinin tabletinin ve internetinin olmayışı, hatta evinde televizyonun dahi olmayışı sebebiyle yarım yamalak sürdürülmeye çalışılmakta. Öğretmenler bu zorlu süreçte epey yıprandılar.

Biz de CHP Haliliye İlçe Teşkilatı olarak, bugün emekli birkaç öğretmenimizi ziyaret ederek (salgın sebebiyle içeriye girmedik tabiki) sevindirmek istedik.

Tüm vefakâr öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü en içten duygularımızla kutluyoruz.

Sayın Milli Eğitim Bakanının dediği gibi öğretmenler bu ülkeye yük değildir.

Hepsi başımızın tacıdır.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET ER