CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN YENİURFA’YA ZİYARET

Haliliye CHP İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Kadın Kolları Başkanı Burçak Önder ve ilçe yönetim kurulu üyesi Recep Çiftçi ile beraber gazetemizi ziyaret etti.

Yeniurfa Gazetesinin 10. Kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret eden Başkan Alagöz ve yönetim kurulu, yeniurfa Gazetesinin kuruluş yıldönümünü de kutlayarak nice yıllara güzel haberlerle temennisinde bulundular.

Yeniurfa Gazetesi Haber Merkezi Müdürü Mehmet Er ile bir süre sohbet eden Başkan Alagöz ve yönetim kurulu üyeleri gazetenin çalışmaları hakkında bilgiler aldılar.

 Başkan Alagöz ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Yerel seçimler sonrası CHP İlçe Başkanığı olarak yerel basını ve STK temsilcilerini ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda buğünde Yeniurfa Gazetesini ziyaret ettik. Tarafsız, objektif haberleri ile severek takip ettiğimiz okuduğumuz Yeniurfa Gazetesinin ortaklarına, emekçi çalışan kardeşlerimize ve köşe yazarlarına yeni yaşlarının hayırlı olması temennisinde bulunduk. İnşallah daha güzel haberler okumak dileğiyle yeni yaşları hayırlı olsun. Dedi.

 Yeniurfa Gazetesi Haber Merkezi Müdürü Mehmet Er’de, “Haliliye CHP İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Kadın Kolları Başkanı Burçak Önder ve ilçe yönetim kurulu üyesi Recep Çiftçi’ye yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederken çalışmalarında da başarılar diledi.

İBRAHİM HALİL ÖZPOLAT