CHP HALİLİYE’DEN YEŞİLAY'A ZİYARET

CHP Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, yönetim kurulu üyeleri Yeşilay Haftası nedeniyle, Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik ziyaret etti.

Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik, CHP Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeşilay'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Çelik, Yeşilay Şanlıurfa Şubesi olarak birçok proje ve çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek çocukların ve gençlerin sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için herkesin kendine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. CHP Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de, Yeşilay'ın çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını söylediler.

Başkan Muharrem Çelik ayrıca CHP Haliliye İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine Yeşilay rozeti taktı.

CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz’de ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM !

YEŞİLAY bu yıl 101. yaşını kutluyor. Biz de Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından olan Yeşilay'ın, Şanlıurfa Şube Müdürü Muharrem Çelik hocamızı ziyaret ettik.

Muharrem bey "Bağımlılık sorunu ülke gençliğini içteniçe kemiriyor, bu sorunları görmezlikten gelmemeliyiz, yoksa yeni yetişen nesilleri kaybedeceğiz. Hep beraber toplum olarak ne yapabiliriz diye düşünüp, birlikte çözüm yolları üretmemiz gerekiyor" diyor ve bunun için ailelerin bilinçlenmesine dikkat çekiyor. "Çocuklarınızla zaman geçirin, onları dinleyin, sorumluluk bilincini aşılayın çocuklarınıza" diyor.

Biz de çözüm bazında, yetkililerden, yasaların tam olarak  uygulanmasını ve madde satıcılarına geçit verilmemesini; teknoloji bağımlılığı içinse insanların zaman geçirip, öğrenip, eğlenebileceği sosyal alanların arttırılmasını istiyoruz.” Dedi.

MEHMET ER