CHP’DEN KAMYON-TIR VE OTOBÜSÇÜLER KOOPERATİFİNE ZİYARET

Sürekli esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Pakır bu kapsamda Evren Sanayi Sitesinde bulunan Şanlıurfa Kamyon-Tır ve Otobüsçüler Kooperatifini ziyaret ederek Başkan Halil Polat ve dernek yöneticileri ile Türkiye gündemi ve Şanlıurfa üzerine sohbet ettiler.

Esnafın yaşadığı sorunlar ve yapılan çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Esnafın yeni işyerlerine ihtiyaç olduğu, yeni iş yerlerinin yapılması gerektiği bunun yanında Akabe yolunda yaşanan kazalar, trafik yoğunluğu ile Kuzeybatı yolunun bitmeyişi trafiği zora aksamalar yaşandığı konusunda fikir belirttiler.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz şunları söyledi: “İl Başkan Yardıcımız İ.Halil Pakır ve parti üyelerimizle birlikte, Şanlıurfa Kamyon, Tır ve Otobüs Bakım ve Onarımı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Koperatifi Başkanı Halil Polat beyfendiyi ziyaret ettik.

En büyük problemleri Akabe yolu. Sık sık yaşanan kazalardan ve trafik yoğunluğundan dertliler.

2 km'lik Kuzeybatı yolunun yıllardır bitirilemeyişi trafiği zora sokuyor.

Tamir, imalatta çalışan ustalar "kazandığımız para cebimizde kalmıyor" diye dert yanıyor.

Sıkıntı çok.

Misafirperverliği için Halil Polat beye teşekkür ederiz. Herdaim yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz.” Dedi.

Kamyon-Tır ve Otobüsçüler Kooperatif Başkanı Halil Polat’ta yaptığı açıklamada; “CHP Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, İl Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Pakır ve değerli yöneticileri bizleri ziyaret ettiler. Kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.