Ceylanlar lideri deviremedi!

Önceki gün deplasmanda Karabükspor'la karşılaşan Şanlıurfaspor, PTT birinci Lig'de on dördüncü hafta mücadelesinde 39. dakikada Gökhan Alsan'ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Murat Akın sert ve düzgün vuruşu Şanlıurfaspor fileleri ile buluştu.
Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu çıktığı Lig ve kupa maçının ardından üçüncü karşılaşmasında yenilgi ile tanışmış oldu.
PTT birinci Ligde lider durumda bulunan Kardemir Karabükspor sarı yeşilli temsilcimiz karşısında maça hızlı başlayan taraf oldu ve aradığı golü 39. dakikada bulan Kardemir Karabükspor karşılaşmayı 1- 0 kazanarak ligde liderliğini devam ettirmiş oldu.
Geçen hafta kendi sahasında ve seyircisi önünde Kayseri Erciyesspor karşısında bulduğu iki penaltı golüyle karşılaşmayı 2 - 1 kazanan Şanlıurfaspor geçen haftalara oranla daha organize bir ekip görüntüsü verdi.
Kardemir Karabükspor karşılaşmasında yenilmemize rağmen Şanlıurfaspor'un defansında oynayan futbolcular yaptığı başarılı müdahalelerle takıma katkı sağlarken gol bölgesinde yer alan futbolcular aradığımız ve istediğimiz golü kaydedemedi.
Özellikle ikinci yarının büyük bir kısmında Şanlıurfaspor'lu futbolcular kendi aralarında top çevirerek skora değil ama oyunda rakibe göre daha iyi olan taraftı.
Özellikle karşılaşmanın sonuna doğru sarı yeşilli futbolcular neredeyse yarı sahada top oynamasına rağmen gol yollarında etkili olamadılar.
Alınan bu mağlubiyetten sonra Şanlıurfaspor 15 puanda kalırken Karabükspor 23 olan puanını 26'ya çıkartarak PTT 1. ligde liderliğini devam ettirmiş oldu.
Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu
Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Nurettin Çiçek, Deniz Turgut
Kardemir Karabükspor: Fanchini, Rıza Efendioğlu, Zenke, Köksal Yedek, Ergün Teber (Dk. 65 İsmail Dinler), Gökhan Alsan (Dk. 63 İlhan Depe), İzzet Yıldırım, Muhammet Reis (Dk. 74 Recep Aydın), Murat Akın, Kokalovic, Oğuz Han Aynaoğlu
Şanlıurfaspor: Necati Yılmaz, Şaban Özel, Yousef (Dk. 46 Ahmet Arı), Onur Akbay, Ekrem Hayyam Dağ (Dk. 90 Gouly), Mustafa Aşan, Valente, Semado, Kıvanç Karakuş, Veysel Aksu, Mangini (Dk. 66 Kubilay Sönmez)
Gol: Dk. 39 Murat Akın (Kardemir Karabükspor)
Sarı kartlar: Dk. 40 Ergün Teber (Kardemir Karabükspor), Dk. 90+2 Ahmet Arı (Şanlıurfaspor)
HABER: MEHMET ER - FOTO: AA