CEYLANLAR SİVAS’TA DONDU 3-2

Geçen hafta kendi sahasında aldığı yenilgi sonrasında tüm gözler bu hafta oynanacak olan karşılaşmaya çevrilmişti. Deplasmanda rakip takım karşısında son derece kötü bir oyun sahaya yansıtan temsilcimiz Şanlıurfaspor 3-2 sahadan yenik atrılarak şampiyonluk yolunda biraz daha uzaklaşmış oldu.

İlk yarıda ev sahibi ekip Sivas Beleiyespor 7.dakika duran toptan Şanlıurfaspor kalesini yokladı. Rakip takımın gol denemesi üst direkten az farkla dışarı çıktı.

35.Dakikadan penaltıyı kurtaran Ömer Kahveci'den dönen topu kaleye tekrar gönderen Alperen Pak ile 1-0 öne geçtiler.

ilk yarının son dakikasında Sivas Belediyespor serbest vuruştan bulduğu golle durumu 2-0'a getirdi.

Şanlıurfaspor ilk yarının son saniyelerinde bulduğu penaltı ile ile durumu 2-1'e getirdi. Penaltı golü Can Erdem'den geldi.

İlk yarı bu skorla sona erdi ikinci yarıda da istenilen ve beklenilen golu bulamayan sarı yeşilli temsilcimiz karşılaşmanın 85 dakikasında Sivas Belediyespor’dan Emrah’ın vuruşu ile karşılaşmada skor 3-1 oldu.

Karşılaşmanın uzatma dakikaları oynanırken Ömer Bozan’ın sert şutu kaleciden döndü dönen tota düzgün bir vuruş yapoan Samet Şanlıurfaspor’un 2. Gölünü kaydetmiş oldu.

Karşılaşmada başka gol çıkmayınca Şanlıurfaspor deplasmanda Sivas Belediyespor karşısında sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Stad: Sivas Muhsin Yazıcıoğlu

Hakemler: Batuhan Gültek(Hakem), İlker Ayten(1. Yardımcı Hakem),  Sinan Bilen(2. Yardımcı Hakem), Necati Selçuk Şahin(Dördüncü Hakem)

Sivas Belediyespor: 41. Serkan Demirol, 8. Berkay Öztuvan, 20. Güray Gazioğlu, 21. Serkan Yavuz, 22. Alperen Pak, 35. Ali Aydın, 37. Kerem Kaya, 39. İbrahim Sürgülü, 67. Alpay Koçaklı, 78. Mustafa Aydın, 93. Ömer Faruk Ermeç

Şanlıurfaspor: 1. Ömer Kahveci, 24. Emre Özkan, 4. Samet Akaydin, 13. Mehmet Taşcı, 8. Oğuzhan Türk, 5. Aykut Akgün, 17. Halil İbrahim Tuna, 26. Halil Köçer, 10. Sercan Kaya, 20. Ömer Bozan, 14. Can Erdem

RAMAZAN GÜLER