ÇEVRE’DEN PERYODİK TİBBİ ATIK SEMERİ

İnsan ve Çevre sağlığı hakkında birçok çalışmaya imza atan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile birlikte sağlık personellerine yönelik Şair Nabi Konferans Salonunda uzmanlar eşliğinde eğitim düzenledi.

Seminere Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını temsilen Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkan Vekili Mustafa Kaytan, Çevre Koruma Kontrol Şube Müdürü Sercan Gelener. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü temsilen Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü  Adem Ekinci katıldılar.

16.04.2019 tarihindeki seminerde 25 Ocak 2017  tarih ve 29959 sayılı ‘Tıbbi Atıkların Kontrolü Yönetmeliği’ kapsamında bir çok kamu ve özel hastanelerde çalışan sağlık personellerine yönelik tıbbi atıkların toplanması ve muhafaza edilmesi konusunda; Sunumu yapan Çevre Yönetimi ve Denetimi Şube Müdürü Adem Ekinci; güzel açış konuşmasın ve Çevre konunun da buluna değişiklikleri aktardıktan sonra soru cevap kısmına geçildi. Konuşmaların ardından da katılımcıları ''TIBBİ ATIK EĞİTİM PROGRAMI''  düzenlenmiş olup sağlık personellerine katılım sertifikaları verilmiştir.

RAMAZAN GÜLER