CEVHERİ’DEN, EKİNCİ’YE ZİYARET

Herhangi bir kesimin değil, Şanlıurfa'nın adayı olduğunu açıklayan Sabahattin Cevheri, dün sürpriz bir ziyaret yaptı. AK Parti tarafından aday gösterilmeyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi ziyaret eden Cevheri'nin Ekinci'yle adaylığı konuştuğu tahmin ediliyor.

AK Parti tarafından aday gösterilmeyen bazı mevcut belediye başkanları farklı partilerden seçim yarışına girerken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri'nin Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi ziyaret etmesi, akıllara Ekinci'nin de Eyyübiye'de seçime gireceği düşüncesini getirdi.

Mehmet Ekinci de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adaylık iddialarını güçlendirdi. Ekinci, yaptığı paylaşımda, "Eski Milletvekili’miz Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sn Sabahattin Cevheri bizleri ziyaret ettiler. Güzel Urfa’mızı konuştuk.Yaşadığımız şehre olan aidiyet duygumuzun çizeceği yola, biçeceği role hep razı olduk, bundan sonra da üstlenmemiz gereken role razıyız" ifadelerini kullandı.