Çapa Bilim, eğitim camiasını buluşturdu

Toplantıya Bakırköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Fatih İlçe Şube Müdürleri Sıddık Badıllı ile Mustafa Gazioğlu ve çok sayıda değerli okul müdürleri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Fatih İlçe Şube Müdürü Sıddık Badıllı, Çapa Bilim Kolejleri Kurucusu Maksut Konyar ve Çapa Bilim Koleji Bakırköy Kampüs Müdürü Nuray Yılmaz kısa birer konuşma yaparak eğitim ve öğretimin önemini vurguladılar.

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Bakırköy’de bulunan okulların kaliteli eğitim alanında son yıllarda büyük ivme kazandığını, hem devlet okullarının hem de özel okulların nitelikli eğitim konusunda birbirleriyle yarıştığını söyledi.

NİTELİKLİ EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Çapa Bilim Kolejleri Kurucusu Maksut Konyar ise Nitelikli eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, “Ülkemizin refah ve kalkınmasının itici gücü için bilimi esas alan eğitimin kalitesini arttırmak gerekiyor. Çapa Bilim Koleji olarak eğitim sisteminin daha nitelikli nesiller yetiştirmesinin öznesi öğretmen, öğrenci ve veli üçgeninde kurulan işbirliği neticesinde hayata dönüşeceğini görüyoruz. Özellikle eğitimin bütünsel niteliğini artırmak konusunda çaba ve gayretleri içerisinde eğitimin her kademesini ayrı ayrı ele alması ve bütünün parçalarını doğrusal bir mantıkla da birleştirmesi önemlidir. Çapa Bilim Koleji olarak bu yolda yapılacak her türlü çaba ve özveriyi kurumsal olarak destekliyoruz.” dedi.

Çapa Bilim Koleji Eğitim Kurumlarının, eğitim paydaşları ile olan okullar arası diyaloğu ve birlikteliği destekleyen bu girişimleri davetliler tarafından takdirle karşılandı.