CANBEYLİ YENİ ŞİİR KİTABINI TANITTI

Şanlıurfa’nın yetiştirmiş olduğu önemli şairlerden biri olan Abdullah Canbeyli yeni şiir kitabı “Benimle Kal”ı tanıttı.

Son dönemlerde kaleme aldığı birbirinden güzel şiirlerle adından sıkça söz ettiren Şair Abdullah Canbeyli, "Benimle Kal" adlı kitabını kitapseverler için imzaladı.

(UYSAD) Uluslararası Yazarlar Sanatçılar Araştırmacı Gazeteciler Derneği öncülüğünde düzenlenen organizasyon Şanlıurfa’da özel bir mekanda yapıldı.  

Şair Abdullah Canbeyli’nin kitap imza gününe (UYSAD) Genel Başkanı Sıtkı Aloğlu, Yeniurfa Gazetesi Haber Merkezi Müdürü Mehmet Er, Şairler, yazarlar ve çok sayıda şiir seven vatandaşlar katıldılar.

Kitap İmza gününe Kuran-ı kerim taraveti okunması ile başlandı. Sonrasında ise (UYSAD) Uluslararası Yazarlar Sanatçılar Araştırmacı Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Sıtkı Aloğlu dernek hakkında bilgiler verirken aynı zamanda UYSAD başkan yardımcısı olan Canbeyli’ye başarılar diledi.

Sonrasında ise şair-yazar Sait Kaya, Abdullah Canbeyli’ye yazdığı şiiri okudu. Birçok Şair ve sanatçının sahne aldığı imza gününde son konuşmayı Şair Abdullah Canbeyli’li yaptı. Canbeyli konuşmasında kitap imza gününe katılarak kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Şiir kitaplarımın 3.cüsü olan "Benimle Kal" bu gün inşallah okuyucuyla buluştu. Amaç Şiir dünyamı şiir severlere açmak, onlarla paylaşmak. Herhangi bir kar amacı gütmediğimiz gibi esas amaç bir Urfalı olarak şehrimize dolayısıyla gençliğe kültür ışığında yoldaş olmaktır. Bu kitap ta aşkı, sevgiyi, hüzünü, mutluluğu, hatta sitemi yaşarken Urfa'yı da şiirlerle tanıyacaksınız. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen başta UYSAD olmak üzere tüm can dostlara arzı hürmet ederim. Yeter ki siz okuyun, daha yazacak çok şiir var. Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Program sonrasında Şair Abdullah Canbeyli’nin kitap imza gününe emeği geçenlere plaket verildi.

RAMAZAN GÜLER