ÇALIŞKAN VE ÖRNEK BAŞKAN

24 Haziran’da yapılan seçimlerin en çalışkan isimlerinin başında gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yapılan seçimlerden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da halkın takdirini bir kez daha kazanmasını bildi.

Önceki gün üst üste paylaşımlar yapan Başkan Çiftçi ilk paylaşımında, “Çok değerli Şanlıurfalı kardeşlerim! Bir seçimi daha geride bıraktık. Herkes kendine göre değerlendirmesini yapacaktır. Fakat bizim şehir olarak dikkat etmemiz gereken konular vardır.

Şehrimizin birliğini muhafaza etmeye çalışacağız. Kimsenin kimseyi ötekileştirmesine izin vermeyeceğiz.” Dedi.

Belediyecilik anlamında halkın takdir ettiği başarılı çalışmalara imza atan Başkan çiftçi, aynı zamanda seçim çalışmaları aşamasında da Milletvekili adaylardan çok kendisinin katkısı ve desteği Ak partiye oldu.

Milletvekili aday Listesi açıklanmazdan önce ve açıklandıktan sonra da sanki kendisi milletvekili adayı imiş gibi aktif bir şekilde çalışmalar yapan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa’da tüm ilçeler ve mahalleler olmak üzere gezmedik yer, çalmadık kapı bırakmadan seçim çalışmalarına destek verdi.

Ramazan ayına denk gelen seçim çalışmalarına rağmen oruçlu bir şekilde her gün bir ilçeyi gezerek vatandaşlardan oy isteyen Başkan Çiftçi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Şanlıurfa partiyi toparlayan abilik yapan isimlerin başında geldi.

Başkan Çiftçi, Kırsalda ve Şehir Merkezinde çok ciddi çalışmalara imza attı. Günde yaklaşık 15 seçim bölgesini ziyaret etti. Şanlıurfa’da Ak Parti seçim bürosunu ilk açan isim oldu.

Sabah saat 07.00 den başlayarak, gece saat 03.00 kadar seçim çalışmalarını yürüterek taraflı tarafsız tüm vatandaşların takdirini kazanmasını bildi.

Sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanan Başkan Çiftçi 24 Haziran’da yapılan seçimlerin ardından üst üste yaptığı paylaşımlarda birlik ve beraberliğe vurgu yaparak birçok yapılması gereken konulara da dikkat çekti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı paylaşımlarda şu görüşlere yer verdi: “Çok değerli Şanlıurfalı kardeşlerim! Bir seçimi daha geride bıraktık. Herkes kendine göre değerlendirmesini yapacaktır. Fakat bizim şehir olarak dikkat etmemiz gereken konular vardır.

Şehrimizin birliğini muhafaza etmeye çalışacağız. Kimsenin kimseyi ötekileştirmesine izin vermeyeceğiz.

2- Milliyetçilik kimliğinden ziyade kardeşlik kimliğimizi ön planda tutacağız. Kimseyi mensubiyetinden dolayı dışlamayacağız.

3- Alın terine ve emeğe önem vereceğiz. Yapanla, yapmış gibi yapanları ayrı tutacağız.

4- Algı operasyonlarına dikkat edeceğiz. Herkesi gerçek yüzüyle tanıyacağız. Herkes bizim için kıymetlidir.

5- Bir birimizi çekiştirmekten vazgeçeceğiz. Herkes kendi işine bakacak, işini en iyi şekilde yapacak.

6- Çalışkan olacağız. Boş eleştirmekten ziyade üreten toplum olacağız.

7- Kendimiz olacağız. Kendimizden başlayacağız. Bahaneleri başkasına atmayacağız.

8- Hep siyaset demeyeceğiz. Birçok yararlı ve faydalı konular olduğunu unutmayacağız. Gündemimizde farklı alanlar olacaktır.

9-Yeğidin hakkını vereceğiz. Aslanı kediye boğdurtmayacağız.

11- Dik sözlü olacağız. Ne söylemek istiyorsak yüzüne söyleyeceğiz. Arkasında konuşmaktan vaz geçeceğiz.

12- Kıymet ve Kadir bileceğiz. Değerler zor yetişiyor. Toplumsal faydayı şahsi faydamızın önüne alacağız.

13- Eleştiriyi doğru dürüst yapacağız. Bilimsel delilere ve çıkarımlara uygun yapacağız. Birilerin görünmeyen aracı olmaktan çıkacağız.

14- Hak edenin ayarını iyi vereceğiz. Ne boş yere göğe çıkaracağız. Ne de bir kereden dibe çaktıracağız.

15- Hayat devam ediyor değerli kardeşlerim. Güzel günler var, hak yemeyelim, iftira atmayalım, iyi niyetleri suistimal etmeyelim. Unutmayalım zerre hayır ve şerrin hesabını vereceğiz. Önemli olan her şeyin kayıt altında olduğu hesabı vermektir. Kalın sağlıcakla hayırlı akşamlar.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

MEHMET CANBEK