ÇAKMAK TAM HIZ DEVAM EDİYOR

Bozova’ya yönelik olarak ciddi projelerle yola çıkan HDP adayı Çakmak, projeleri halk tarafında onay görüyor.

En önemli projeleri arasında Bozova Sahil şeridi projesi olduğunu, bu proje uygulamaya geçildiğinde, Bozova’nın Doğunun Bodrumu olacağını belirten Bozovalı vatandaşlar “HDP Belediye Başkan adayı Mahmut Çakmak bizden biridir. Vizyonu olan projeleri çok ciddi olan bir adayımız. Kendisi bizden biridir. Bozova halkı olarak Sayın Çakmak ve Ailesini çok iyi tanıyoruz biliyoruz. Hizmet sloganıyla yola çıkan bir isim, biz halk olarak bunu görüyoruz.

Bozova yerleşke itibariyle, çok güzel bir ilçemiz, Doğası var, Suyu var, arazi, olarak müsait ama yerel yönetim olarak iyi yönetilmedi. Şimdi adaylara bakıyoruz. En ciddi projeler Sayın Çakmakta görüyoruz. Vatandaş olarak desteğimiz kendisiyle beraber olacaktır.

Artık Vatandaş olarak bizlerde İlçemizin gelişmesini, kalkınmasın işitiyoruz.  Buda ancak vizyonu çok geniş bir Belediye Başkanı ile olabilecek bir iştir.

Bozova halkı kararını vermiş, Oylarımız Sayın Çakmak’a gidecektir.  Artık Bozova’da değişim, dönüşüm ve hizmet bekliyoruz “ diye görüşlerin dile getirdiler.

HDP Bozova Belediye Başkan adayı Mahmut Çakmak en kısa zamanda yeni projelerini, halka ve kamuoyuna açıklayacağı ifade edildi.

MEHMET CANBEK