BÜYÜKŞEHİR MİLLİ TAKIM ALTYAPISI GİBİ ÇALIŞIYOR

Büyükşehir Belediyespor ve alt yapı kategorilerinde yetişen gençler Şanlıurfa’nın adını milli takımda duyurmaya başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Dedeoğlu göreve gelmesi ile birlikte yüksek bir ivme kazanan Şanlıurfa’da spor hizmetlerinde yetiştirilen sporcular, hem kentte hem de ülkede spor otoritelerinin yüzünü güldürüyor.

Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Şanlıurfalı genç sporculara verdiği önem, değer ile birlikte son zamanlarda Şanlıurfa’da tesisleşme atağının ardından yetiştirilen sporcular, hem kentte hem de ülke sporuna hizmet vermeye devam ediyor.

Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip olan Şanlıurfa’da gençler spora olan merakları ile Şanlıurfa’nın ilerde spor şehri olması noktasında önemli adımlar atıyorlar.

Başarılara imza atan gençler, antrenör ve sporcular, başarılarda spor tesisleşmesine katkı sunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Dedeoğlu’na ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ettiler.

MEHMET ER