BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN AMATÖR KULÜPLERE YARDIM

Amatör Spor Külüpleri (ASKF) Şanlıurfa Başkanı Mehmet AKTAŞOĞLU, Büyük şehir belediye başkanı Nihat ÇİFTÇİ'ye ASKF adına Şükran'larımı teşekkürlerimi ve takdirlerimi iletmeyi bir borç biliyorum. dedi.

Başkan Aktaşoğlu yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Yaklaşık 8 ay önce göreve gelen ASKF yönetimi onlarca ziyaret gerçekleştirdi.

Bu ziyaretlerin amacı ASKF'nin gücünü ve potansiyelini mülki amirlerimize olduğu gibi anlatmak ve doğru bilgilendirmek oldu. ASKF bir ildeki spor alt yapısının en önemli STK kuruluşu olduğunu her platformda dile getirdi. ASKF başkanı Mehmet AKTAŞOĞLU kısa sürede bu gayret ve çalışmaların meyvesini bir bir toplamaya başladı. Mehmet AKTAŞOĞLU ASKF başkanlığına seçildikten sonra kulüplerimizle istişare toplantıları yaptı ve onların isteklerini tek tek not etti. Bu toplantılarda Mehmet AKTAŞOĞLU seçim bitti bütün kulüplerimize eşit ve adil bir şekilde hizmet edeceğiz diyerek duygularını dille getirmişti.

Kulüplerimizin eleştirilerini dikkatle dinlemiş bundan sonraki yardımlar malzeme değil nakit olarak ödenmesi teklifi kulüplerimizden yüksek sesle gelmişti. AKTAŞOĞLU yaptığı konuşmasında bu nakdi yardımlar kulüplerimize sadece bir başlangıç olmuştur. Bundan sonraki hedef amatör evi ve tesisler konusunda ciddi atılımlar yapmak olacaktır.

ASKF başkanı bütün spor paydaşlarıyla ortak akıl ve kollektif bir anlayışla çalışıyoruz. Büyük şehir belediye başkanı Nihat ÇİFTÇİ'ye ASKF adına Şükran'larımı teşekkürlerimi ve takdirlerimi iletmeyi bir borç biliyorum.

Büyük şehir belediye adeta bu spor alt yapı işlerinde lokomotif görevini kusursuz yerine getirmektedir.

Eyyübiye belediyesi liglerimize ana sponsor olmuş ve bizi son derece mutlu etmiştir. Eyyübiye belediye başkanı Mehmet EKİNCİ'ye ASKF adına teşekkür ederiz.

Harran üniversitesi rektörü Prof.Dr. Ramazan TAŞALTIN Osmanbey kampüsündeki futbol sahasını amatörlerimizin hizmetine sunmuştur. ASKF adına teşekkür ederiz.

Gençlik hizmetleri ve spor il müdürü Hakan KEŞKÜŞ ASKF her türlü destek ve tesisleri hizmetimize sunmaktadır teşekkür ederiz. Milli eğitim müdürü 13 okulda spor kulübü kurarak bir ilke imza atmaktadır ASKF adına teşekkür ederiz.

Sporun alt yapısına elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bütün hedefim bu gök kubbe altında güzel bir seda bırakmak en büyük dileğimdir.” Dedi.

AHMET AYATA