BOZOVA’DA İKİ TESİS DAHA AÇILDI

Bozova Belediyesi tarafından düzenlenen törenle Öğrenci eğitim merkezi ve Bozova Gençlik Merkezinin açılışı yapıldı.

Açılış törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Bozova kaymakamı, Belediye Başkan V. Zekeriya Göker, Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Gençlik ve spor hizmetleri il müdürü Hakan Keşküş, Basın Yayın Enformasyon Şanlıurfa il müdürü Erdoğan Güvel, Muhtarlar, STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Bozova’da Belediye Başkanlığı'nın desteği ve Bozova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bozova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucu Öğrenci eğitim merkezi ve Bozova Gençlik Merkezi gençlerin hizmetine sunuldu.

Programda bir konuşma yapan Bozova kaymakamı, Belediye Başkan V. Zekeriya Göker şunları söyledi: “Kurs merkezimizde de üniversiteye hazırlanmak zorluk çeken başarılı kardeşlerimiz desteklemeye amaç edindik. Bunun için üniversiteden ve dershaneden çalışmış tecrübeli olan öğretmenlerimizden bir ekip oluşturduk. Piyasadaki yayınları taradık en kalitelisini öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Bunu da belediyemizden yaklaşık ilk etapta 250 bin lira bütçe ayırarak yaptık.

Gençlik Merkezimizi açtık. Bakanlığımıza, belediyemize, YİKOB’a, Kaymakamlığımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çok kişinin emeği var. Emeği olanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz bu işleri yaparken yalnız değildik. Herkes işin bir ucundan tuttu yardımcı oldu.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.

HASAN GÜLER