BİLARDO İL BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

Bilardo İl Temsilciliğince düzenlenen 3 Bant Bilardo İl Birinciliğinde 46 sporcunun yarıştı birinciliği Bedir Daşkesen kazandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Bilardo İl Temsilciliği tarafından yapılan 3 Bant Bilardo İl Birinciliği müsabakalar bir hafta içersinde gerçekleştirildi. Toplam 7 gün süren 3 Bant Bilardo İl Birinciliği turnuvaları 46 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Büyükler kategorisinde yapılan turnuvada finale kalan 2 kişi Final turunda karşı karşıya kaldı. Final Müsabakasını hakem Cemil Serttaş yönetti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı final müsabakasında 3 Bant Bilardo İl Birinciliğini kupasının sahibi Bedir Daşkesen olurken, M. Reşit Duygulu İkinci, M. Emin Padak ile Yılmaz Tınığ üçüncü oldu.

Düzenlenen final müsabakasını Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Branş Şube Müdürü Nesih Çiftçi, Bilardo İl Temsilcisi Yılmaz Tınığ ve birçok bilardo severler izledi.

Turnuvada ilk üçe giren sporculara kupa ve madalyalarını, Spor Şube Müdürü Nesih Çiftçi, Bilardo İl Temsilcisi Yılmaz Tınığ ile bilardo il birinciliğini izlemeye gelen protokol üyeleri tarafından verildi.

Yapılan ödül töreni ardından konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor Branş Şube Müdürü Nesih Çiftçi, “İlimizde gerçekleştirdiğimiz 3 Bant Bilardo İl Birinciliği’ne katılan bütün sporcularımıza teşekkür ediyor bu müsabakalar sonucunda dereceye giren arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Yapılan il birinciliği müsabakalarında dereceye giren arkadaşlarımızın federasyonumuz tarafından Antalya’da yapılacak olan Türkiye Bilardo Şampiyonası’nda ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. İlimizde bilardo sporu yapan arkadaşlarımızın sayılarının her geçen gün artması bizleri gerçekten mutlu ediyor. Türkiye Şampiyonası’na katılan arkadaşlarımızı şimdiden kutluyor kendilerine katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

Güneydoğunun Bilardo Spor salonu olarak tek yeri olan Elit Bilardo ve masa tenisi salonunda yapılan organizasyonda kazanan yarışmacı Antalya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

HASAN GÜLER