BİK URFA ŞUBESİ’NDEN, YENİURFA’YA ZİYARET

Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Rıza Kaya Yeniurfa Gazetesini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek ile bir süre gündeme ve gazetelerin yaşadıkları sorunlara ilişkin fikir alış verişinde bulundular.

Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Müdürü Osman Bolluk'un Çorum'a atanmasıyla beraber Manisa Basın İlan Kurumu Müdürlüğü'nde görevli olan Rıza Kara şube müdürü olarak şehrimize atanmıştı.

Şanlıurfa il merkezindeki günlük gazetelerin temsilcilerini ziyaret edecek olan İl Müdürü, gazetelerin sorunlarını dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler alacak.

Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Rıza Kaya, Hakkı Tarık Üs’un yazdığı “50 Yıl” kitabını Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’e hediye etti.

Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, Değerli Müdürümüz Rıza Kara beyefendi buğün gazetemizi ziyaret ederek fikir alış verişinde bulunduk. Göreve geldiği günden beri yaptığı çalışmalar ile yerel gazete temsilcilerinin takdirini kazanan Müdür Kara’ya bizde Yeniurfa Gazetesi Yazı Ailesi olarak yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Dedi.

Basın İlan Kurumu Şanlıurfa Şube Müdürü Rıza Kara’da, Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç, Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Canbek’e gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz. Dedi.

MEHMET ER