BEYAZGÜL’DEN VİRANŞEHİR’DE ESNAF GEZİSİ

31 Mart yerel seçimlerinde Viranşehirlilerden destek ve dua isteyen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, Viranşehir in AK Parti ile şaha kalkacağını ve belediyecilik hizmetlerine doyacağını söyledi.

 

BEYAZGÜL NOTERLİK YAPTIĞI İŞYERİNE KONUK OLDU

 

7’den 70’e Viranşehirlilerin sevgi seliyle karşılaşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül esnaf gezisi sırasında 4 yıl boyunca noterlik yaptığı işyerine konuk oldu ve eski çalışanlarıyla hasret giderdi.

 

Bir anda karşılarında Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü gördükleri için heyecanlanan Noter Mehmet Ali Tepeaşan Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile ilgili anılarını anlattı. Türkiye Noterler Birliğinde yaptığı yeniliklerle ismini Türkiye’ye duyuran Başkan Adayı Beyazgül’ün bu başarısını seçildiği takdirde Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde de eksiksiz yerine getireceğini söyledi.

 

Kendisini “Fahri Viranşehirli’ ilan eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ise yıllar sonra görev yaptığı işyerinde çalışanlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek noterlik alanında yapılan yönelikleri Allah nasip ettiğinde Büyükşehir Belediyesinde de hayata geçireceğinin müjdesini verdi.

 

Esnaf ziyaretlerine devam eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül Akıl Gençlik İlçe Temsilciliği ve çeşitli esnaf gruplarını ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.