BELGİN TURAN’DAN YENİURFA’YA ZİYARET

Şanlıurfa’ya seminerler vermek için Belgin Turan Yeniurfa Gazetesini de ziyaret ederek Genel Koordinatörümüz Mehmet Canbek ve gazete çalışanları ile bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında Yazar Turan, geçtiğimiz aylarda yayınlanan “Başka Neler Mümkün” isimli kitabını da imzalayarak hediye etti.

BELGİN TURAN, ŞANLIURFA’DA SEMİNERLER VERDİ

Şanlıurfa’da İl Halk Kütüphanesinde “Sağlıklı Yaşam Kapsamında Sağlıklı yaşam projesi” konulu seminer düzenlendi. Seminere eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Uzman Aile Danışmanı Yazar Belgin Turan ve Diyetisyen Berçem Çınar Yıldırım’ın konuşmacı olarak katıldıkları öğrencilere yönelik eğitim semineri gerçekleşti.

Ayrıca Turan, Şanlıurfa KADEM İl Temsilciliği (Kadın ve Demokrasi Deneği), kadınlara yönelik düzenlediği seminerde aile içi iletişim ve sağlık sorunlarının çözümleri anlatıldı.

Sağlıklı Yaşlanma Projesi Kapsamında, Şanlıurfa KADEM İl Temsilciliği tarafından “Sağlıklı Yaş Al, Sağlıklı Yaşa” başlığı adı altında seminer düzenlendi. Seminerde Uzman Aile Danışmanı Belgin Turan ve Forms Diyet Grubu Temsilcisi Diyetisyen Berçem Çınar Yıldırım, yoğun katılım sağlandığı seminerde yaşanan sorunlarla ilgili çözümleri anlatarak kadınların sağlık problemlerini de ele alıp sorularını cevapladılar.

Program sonunda seminere katılım sağlayan konuşmacı Belgin Turan ve Berçem Çınar Yıldırım’a plaket vererek teşekkür ettiler.