BELEDİYE-İŞ SENDİKASI ŞUBE BAŞKANI ŞILTAK GÜVEN TAZELEDİ

Tek liste halinde seçime giden Belediye-İş Sendikası Şanlıurfa şubesinde mevcut başkan Adem Şıltak yeniden delegelerin oylarını alarak başkanlığa seçildi.

Şanlıurfa’da özel bir otelde yapılan genel kurulda şube başkanı Adem Şıltak genel kurula katılan delegelerin oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurula Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Belediye İş Genel Sekreterleri, sendika temsilcileri ve delegeler katıldı.

Kongrede bir konuşma yapan Belediye-İş Sendikası Şanlıurfa şube Başkanı Adem Şiltak şunları söyledi: “Belediye-İş Sendikası'nın 11. olağan genel kurulu yaptık. Arkadaşlarımızın teveccühleri ile yönetimimizde bazı değişiklikler yaparak. Şube Başkanının başkanlığında tekrar devam ediyoruz. Bugüne kadar biz emek için, Türkiye işçi sınıfı için ne yaptıysak bugünden sonra da aynı bir şevkle hizmete devam edeceğimizi burada beyan ediyorum. Çünkü biz burada yeni kan tazelerken bu arkadaşlarımızın görevlerini biz dağıtım yaparken arkadaşlarımızın daha fazla işçi arkadaşlarımıza sorularına eğilme açısından seçiliyoruz. Bundan sonra bizi İnşallah daha güzel şeyler yapmak için işçi arkadaşlarımıza yönetimimizle birlikte yapacağımızdan herkes rahat olsun, işçi sınıfı önündeki bütün engelleri kaldırınca kadar biz sendikal mücadelemize, emek mücadelemize devam edeceğiz.” Dedi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’da yaptığı konuşmada, Şimdiye kadar hep işçi kardeşlerimizin yanında olduklarını belirtirken, Başkan Şıltak ve yeni yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ve yapılan konuşmaların ardından delegeler sandık başına gitti. Yapılan seçimde mevcut başkan Adem Şıltak yeniden delegelerin oylarını alarak başkanlığa seçildi.

MEHMET ER