BAYŞAD BAŞKAN BENCİK İLE DEVAM DEDİ

Başkan Bencik, Büyük bir sorumluluk, vizyon ve misyon yüklenen derneğimizin vatana millete hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum ‘’dedi.

Ayrıca yüklenmiş olduğumuz mesuliyet gereği gençliğe sorumluluk, istikamet etkin olduğu konularda bilgisini pekiştirmek temel hedefimizdir. Milli ve manevi değerlere saygılı, olgun, kâmil insanlar yetiştirmeliyiz.

Aynı zamanda, Araştıran, okuyan, okuduğunu anlayan, yaşayan, anlatan, sorgulayan, çözüm üreten, düşünen, üretken analiz yağabilen gençler yetiştirmeliyiz. Yürüdüğümüz ömür yolculuğunda hoş bir seda ve yarınlara ışık tutabilecek ayak izleri bırakmak tereddüt bile etmeden geleceğimizi emanet edebileceğimiz neferler yetiştirmek temel önceliklerimizdendir. Bir ülkenin huzur ve refahını istiyorsak sevgi dolu, eğitilmiş gençler yetiştirmeliyiz. Gönüllerine yapılan küçük dokunuşlarla devasa motifler nakış etmiş olacağız.

BAYŞAD Yönetim Kurulu adına bu kervanda yol alacak tüm üyelerimize bize katkı sunan ve bize derneğinin kapılarını açan UYGAD Şube Başkanı Sıtkı Aloğlu’na ve emeği geçen herkese şükranlarımı iletiyorum. Nice genç şair ve yazar yetiştirmek dileklerimle.