Basketbol'da sevindik futbolda üzüldük

Pazar günü iki temsilcimiz ilimizi temsil etmek üzere deplasmandalardı, Yapılan müsabakalar hakkında açıklama yapan Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım şunları söyledi.
"Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı İstanbul deplasmanında ligin iddialı takımlarından namaglup Bağcılar Belediyesine konuk oldu heyecanlı ve çekişmeli bir müsabaka izledik tecrübeli bağcılar takımı müsabakaya iyi başladılar genç ve dinamik sporculardan oluşan takımımız ikinci yarıda üstün oyunu ile maçı 91-82 kazanmayı başararak lig de 2. nci sıraya yükseldi
Eyyübiye belediyesi Ampute futbol takımımız ligin ilk haftasında Konya deplasmanına gitti süper ligden düşen Konya ekibi güçlü bir rakip olmasına rağmen temsilcimiz maç boyunca üstün bir futbol sergilediler şansız şekilde yediğimiz golleri telafi edemedik müsabakadan 3-2 mağlup ayrıldık.
İyi bir kadromuz var umut vadediyor biz bu kadro ile ileride gerçek gücümüzü skora yansıtacağız takımımızı kutluyoruz sıkıntılar içersinde iki takımımızda çok başarılıdırlar desteğe ihtiyacımız bulunmaktadır her iki takımımızda bu sene süper lig hedefleri vardır önümüzdeki hafta iki takımımızda kendi evinde oynayacak Şanlıurfa halkımızdan iki takımımıza desteğe bekliyoruz.
Bu alanda Şanlıurfa'yı en iyi şekilde temsil etme gayretindeyiz Şanlıurfa ya heyecan yaşatmak istiyoruz her iki Kulübümüzü yöneticilerimizden ilgi bekliyoruz.
YENİURFA