BAŞKAN YETİM: DESTEK BEKLİYORUZ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden sarı yeşilli takımımız Şanlıurfaspor’un Kulüp Başkanı Emin Yetim, Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile basın toplantısında bir araya geldi.

Sarı-Yeşilli ekibin son durumuyla ilgili bilgilerin paylaşıldığı toplantı, Cumhuriyet Tesisleri’nde yapıldı.

Düzenlenen toplantıya Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim’in yanı sıra Kulüp Yöneticilerinden Mehmet Büyükfırat, Ahmet Kenan Kayral, Adnan Yükselir, Mustafa Kemal Polat ve Mehmet Ali Kurt ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

Şanlıurfaspor Kulup Başkanı Emin Yetim toplantıda yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Büyükşehir Belediyesi’nin bize katkıda bulunmasını istiyoruz geçen sezon çok kötü durumdayken kendimizi bu duruma getirdik bu sezon daha da iyi olmaya çalışacağız daha iyi yerlere gelmeye çalışacağız inşallah futbolcularımız da birlikte Süper lig’de oynama şansını kazanacağız.

52 FUTBOLCUNUN LİSANSINI ÇIKARTTIK

Transfer ettiğimiz 52 futbolcunun lisansını çıkarttık ve artık onlar da Şanlıurfaspor'da A grubunda mücadele edecek ve bizleri Süper lig'de görmenizi sağlayacaklar.

2021-2022 sezonu için transfer konusunda ciddi bir çalışma yaptık. Toplamda 30 futbolcunun lisansını çıkardık, bunların 3’ü altyapıdan olmak üzere 30 futbolcunun lisansını çıkardık. Bunların 3’ü geçen seneden kalma.

BU YIL 24 YENİ FUTBOLCU TRANSFER ETTİK

 Geçen sene ligde kalma adına mücadele ettik, bu yıl da Allah nasip ederse 1’inci Lige çıkmayı hedefliyoruz. Özellikle taraftarımızdan, esnafımızdan ve siz basın mensuplarımızdan, Şanlıurfa’nın siyasi ve idari yetkililerinden destek bekliyoruz” dedi.

MADDİ SIKINTILAR İÇERİSİNDE OLMAMIZA RAĞMEN İYİ TRANSFERLER YAPTIK

Diğer takımlar tarafından oynandı üzerimize ama bizler hiçbirine aldırış etmeden hepsiyle mücadele ettik. Bu maddi sıkıntılar içerisinde olmamıza rağmen iyi transferler yaptık, iyi bir takım kurduk. Takımda uyum sorunu var, kampta geride olan var ama biz bunları atlatıp iyi bir takım olacağız. Ama tüm bu olumsuzluklara rağmen 4. Hafta da Urfaspor çok farklı ve iyi bir takım olacak. Önümüzdeki 2 maçı da kayıpsız atlatacağımıza inanıyoruz. Şanlıurfa’nın desteğiyle çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu konuda herkesten maddi ve manevi anlamda destek bekliyoruz.

BU SENE 1’İNCİ LİGE ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ.

Bu sene “var bir hayalimiz” sloganıyla yola çıktık. Bu sene 1’inci lige çıkmayı hedefliyoruz. Şanlıurfaspor hepimizin takımı gerekli destekleri herkesten bekliyoruz. Şanlıurfaspor 1’inci lige çıktığında esnafında yararına olacak. Bu sayede Şanlıurfa esnafının yıllık geliri 400-600 milyon arasında olacaktır. Şanlıurfalı esnaftan da gerek bir bayrakla gerekse bir formayla iş yerlerine asarak gerekli desteğin verilmesini istiyoruz. Ayrıca geçen basın toplantısında olduğu gibi bu hafta düzenlenen basın toplantısına da yoğun katılım gösteren Şanlıurfa basınına çok teşekkür ediyoruz.” Diyerek sözlerini sonlandırdı.