BAŞKAN YAVUZ'DAN KAYMAKAM AKTAŞ'A HAYIRLI OLSUN ZIYARETI.

Suruc Kaymakami Kenan Aktas'a hayirli olsun ziyaretleri devam ediyor.Sanliurfa Sehit Ailleri Dernek Baskani Mehmet Yavuz ve beraberindeki heyet Suruc Kaymakamligina atanan Kaymakam Kenan Aktas'a hayirli olsun ziyaretinde bulundular.

Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve değerli heyetine ziyaret dolayısıyla  tesekkur eden Kaymakam Aktaş  

Bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bizlere kutsal emanetleri olan Aileleri ve Kahraman Gazilerimiz için gece gündüz hizmete hazırız. Bu güne kadar görev ifa ettiğim tüm görev yerlerimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım, bundan sonra da en iyi hizmet için ailelerimizin yanındayım. Başarılı çalışmalarından dolayı Dernek Başkanımız Mehmet Yavuz'u tebrik ediyor, ziyaretleri için teşekkürlerimi bildiriyorum” dedi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette, Dernek Başkanı Mehmet Yavuz " Sayin Kaymakamimiza hayirli olsun ziyaretinde bulunduk  bizleri bulundukları makama yakışır bir şekilde karşıladılar kendilerinin ilçemizde güzel hizmetler yapacaklarına inancımız tam şahsım, Şehit Ailelerim ve Gazilerim adına bir kez daha hayırlı uğurlu olsun diliyorum " dedi.

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı  ziyarette Suruc Kaymakamı Kenan Aktaş "  Makam kapılarımızın  Şehitlerimizin ve Gazilerimizin degerli aileleri ve yakınlarına  sonuna kadar açık olduğunun bilinmesini istiyoruz onların gece gündüz hizmetindeyiz " dedi.