BAŞKAN TOKMAK’TAN, KILIÇ’A ZİYARET

Başkan seçildiğinden bu yana yaptığı başarılı çalışmalar ile esnafının ve Şanlıurfa halkının takdirini kazanan Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Oda Başkanı Selahattin Tokmak, Yazı İşleri Müdürümüz Şahban Kılıç’ı ziyaret ederek gündeme dair konular hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Şanlıurfa’nın hızla artan konut ihtiyacına cevap vermeye çalışan emlakçılık sektörü ve yaklaşan yerel seçimler hakkında istişarelerde bulunan Başkan Tokmak ile Kılıç yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve halkımıza hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Oda Başkanı Selahattin Tokmak şunları söyledi: Buğün Yeniurfa Gazetesi çalışanlarını ve değerli dostumuz Şahban Kılıç beyefendiyi ziyaret ettik. Gündeme dair konular hakkında kendisi ile istişarelerde bulunduk. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Dedi.

Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’da, Değerli kardeşimiz Selahattin Tokmak’a yaptığı bu nazik ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Dedi.

AHMET AYATA