BAŞKAN SARAÇ DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTI

Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanı Eğitimci Adil Saraç, Şanlıurfa Kültür ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından organize edilen 'Kuşaklar Buluşması' projesi çerçevesinde Yüzbaşı Ali Saip Ursavaş Anadolu Lisesi, Şanlıurfa Anadolu Lisesi, M. Cihangir ÇUBUKÇU Anadolu Lisesi Şehit Tanju SAKARYA Anadolu Lisesi,Şehit Onur KILIÇ  İmam Hatip Lisesi Proje Okulu  öğrencileri ile bir araya geldi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Saraç, eğitmenlik yaptığı yıllardan notlar paylaşarak öğrencilere başarılı bir gelecek için yol haritasının nasıl çizilmesi gerektiğini anlattı. Gençlerin gerek mesleki gerekse sosyal yaşamları için her zaman hedef belirlemelerinin önemli olduğunu belirten Başkan Saraç, eğitimli bir toplumun süreç içerisinde her zaman pozitif yönde gelişmeyle gündeme geleceğini de sözlerine ekleyen Başkan Saraç ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

İki saat süren buluşmanın ardından öğrencilerle istek üzerine günün anısına bol bol fotoğraf çektiren Başkan Saraç önümüzdeki süreçlerde diğer okullarda gençlik buluşmalarına devam edeceklerini söyledi.