Başkan Pınarbaşı, halkın içinde

Başkan Av. M. Faruk Pınarbaşı, düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerine Karşıyaka Mahallesi ile devam etti. İşçilerin yağmur suyu tahliye çalışmalarını da izleyerek onları motive eden, ikramlarda bulunan Başkan Pınarbaşı, "Allah güç kuvvet versin" dedi.

Birim müdürleri ile birlikte Karşıyaka Mahallesi’ne gelen Başkan Pınarbaşı, seçilmiş belediye başkanı olarak sık sık vatandaşla bir araya gelmeye, sıkıntılarını dinleyip, çözüme kavuşturmaya özen gösterdiğine dikkat çekti.

Vatandaşlardan gelen taleplere anında yanıt verdiklerini belirten Başkan Pınarbaşı, “Her gün farklı bir mahallede esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Hem onların sorunlarını dinleyip hem de bir ihtiyaçları var mı öğreniyoruz. Aynı zamanda belediyemizin yaptığı çalışmaları da denetliyoruz. Şehrimizin hangi mahallesinde neye ihtiyaç duyuluyor? Vatandaşlarımızın bizden beklentileri neler? Bunları tespit edip, hizmet planlamasını ona göre yapıyoruz” dedi.

"BİZ DE SİZE GELECEKTİK"

Başkan Pınarbaşı’nı karşılarında gören mahalle sakinleri de memnuniyetlerini dile getirdiler. “Biz size gelecektik. Ancak siz bizden önce davrandınız” diyen vatandaşlar Başkan Pınarbaşı’na gösterdiği duyarlılık ve yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettiler.