BAŞKAN KUŞ HALKIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR

Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Kuş, talepleri de yerinde dinliyor.

Geçtiğimiz günlerde belediyenin kiralık aracını kullanmayacağını ve belediyenin malı olan araçlarında satılması emrini veren kendi özel aracını makam arabası yaparak halkın gönlünde taht kuran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş mütevaziliği ile de halkın takdirini kazanmaya devam ediyor.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI TAM HIZ DEVAM EDİYOR

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde, vatandaşların yaz aylarını rahat ortamda geçirmelerini sağlamak adına ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, haşerelerle mücadelenin en önemli evresi olan larva döneminde de çalışmalarını sürdürerek, vatandaşların yaz aylarında rahat yaşam koşullarına ulaşmasını hedefliyor. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı oluşan ilaçlama ekibi vektörle mücadelesini sürdürüyor. Vektörle mücadele kapsamında gösterdiği başarılı çalışmayla vatandaşların takdirini toplayan ekiplerin bu yılki hummalı çalışması da vatandaşın beğenisini topluyor. Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü\'ne bağlı ilaçlama ekibi, evleri, mağaraları, ahırları ve işyerlerini haşerelere, kara böcük, karasinek ve sivrisineğe karşı ilaçlıyor.

DÜZENLİ ŞEKİLDE İLAÇLAMA YAPILIYOR

Ekipler, talepte bulunan vatandaşların ev ve işyerlerine ilaçlama yapıp, fare, böcek, sivrisinek ve karasinek gibi tüm haşerelerden arındırarak huzur dolu bir ortam sağlıyor. Eyyübiye Belediyesi ilaçlama ekibinin her gün düzenli bir şekilde ilçe genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan memnun olan muhtarlar ve vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve ekibine teşekkür ettiler.

BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN

İlaçlama çalışması ve mahallede yürütülen diğer çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediyesine teşekkür eden vatandaşlar,”Belediye Başkanımız Mehmet Kuş beyefendi göreve başladığından bu yana gece, gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Başkanımızdan Allah razı olsun. İlaçlamada geç kalınsaydı bu yaz sivrisineklerden çok rahatsız olacaktık ama zamanında yapılan ilaçlamalardan dolayı İnşallah bu yaz ayını rahat bir şekilde geçireceğiz. Eyyübiye Belediyesine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. İlaçlama çalışması ve diğer çalışmalarından memnunuz. Allah kendilerinden razı olsun. İnşalllah diğer başkanlarda Başkanımız Kuş'u örnek alırlar ve çalışmalarını halka odaklı yaparlar.“ dedi.

MEHMET ER