BAŞKAN KIRIKÇI KISA SÜREDE TEŞKİLATI TOPARLADI

Teşkilatların verimli olması için sürekli halkla iç içe olması gerektiği talimatını ilçe Başkanlarına ilettiğini belirten Başkan Kırıkçı’nın İl Başkanlığı bütün teşkilat tarafından sevinçle karşılanmış, Ak parti ve Urfa Kamuoyun ciddi destek vermişti.

İlçe Başkanlıkları ile ve Urfa Ak parti teşkilatı ile sık sık görüşen Başkan Kırıkçı, Kısa bir süre içinde ciddi anlamda farkındalık yarattı.

AK PARTİ URFA’DA ÇITASINI YÜKSELTİYOR

Konu ilgili Gazetemize konuşan Ak partililer şunları “Yeni İl Başkanımız Abdurrahman Kırıkçı, teşkilattan gelen, teşkilatı, Urfa siyasetini çok iyi bilen biridir. Teşkilatlanmada partinin, en alt kademesindeki çalışandan tutun, en üst kademedeki çalışanına kadar herkesi biliyor.

Şehiri, ilçeleri ve kırsal kesimi çok iyi biliyor. Urfa’da tüm kesimlerle arası çok iyi. Hitabeti oldukça güçlü, insanları ikna etme kabiliyeti yerinde ve çok başarılı.

İl Başkanlığa, seçilmesi gelmesi partimize ciddi başarı ivmesi ve güven getirdi. 4 aylık kısa bir sürede AK PARTİNİN DAMGASINI ŞEHRİN HER TARAFINA VURDU

Sayın Başkanımız yaptığı çalışmalarla, açıklamalarla her kesime güven veriyor.

Daha önce azda olsa parti içinde dedikodu olurdu, rakipleşme olurdu. Sayın Kırıkçı’nın gelmesiyle beraber partimiz tek vücut oldu. Partimiz ve partili arkadaşlarımız için güven çok önemli…

Yeni Başkanımız bu güveni ve sinerjiyi her tarafa veriyor. Ak partili olmayan insanlarda Başkanımıza saygı duyuyor, görüşlerini benimsiyor.

PARTİMİZ İÇİN VE ŞEHRİMİZ İÇİN BAŞKANIMIZ DUR, DURAK BİLMEDEN ÇALIŞIYOR

İlçe Başkanları arasında çok güzel bir diyalog köprüsünü kurdu. Teşkilatı sık sık bir arada topluyor, kaynaşmak ve dayanışmayı sağlamak için…

Aynı diyalog köprüsünü Belediye Başkanlarımız arasında da kurdu.

Urfa Ak partide her şey programlık ve koordineli gidiyor.” Diye görüşlerini dile getirdiler.

İl Başkanı Kırıkçı, Urfa’nın Elektrik sorunu başta olmak üzere, sağlık, Tarım, Ulaşım, havayolu gibi sorunları kısa sürede Ankara’da, Bakanlara ve muhataplarına iletmiş; Çözüm noktasında sözler almıştı.