BAŞKAN GÜNEŞ; BOYDERE MAHALLESİNDE 24 SAATTİR ELEKTRİK KESİK

Şanlıurfa’da sürekli gündemde olan konuların başında gelen elektriklerin kesilmesi yine gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Yaz kış demeden hayatın tüm alanlarında karşımıza çıkan kesintilerden bu defada Boydere Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar nasibini almış durumda.

Konu ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklama yapan Doğru Yol Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Güneş şu görüşlere yer verdi: Boydere Mahallesinde 24 saattir elektrik ve sular kesik vaziyettedir.

SERALAR VE HAYVANLARIMIZ SUSUZLUKTAN TELEF OLDU

Eletriklerin kesik olduğu bölge tarım ve hayvancılık yapılan bir bölge olması nedeniyle mahallede bulunan seralar ve hayvanlar susuzluktan telef oldular. Savaş olan bir ülkede olsa bile 24 saate elektrik ve suyu kesilmez ama maalesef bizim ülkede ve bizim memleketimizde Şanlıurfa'da böyle kesintiler oluyor.

Haliliye belediyesi şebeke suyumuzu akşam 7'den suyu kesiyor sabah 9 10'a kadar suyu bırakıyor. Neden kısıtlama diyorsunuz, neden temizlik diyorsunuz, neden hijyen diyorsunuz. Peki sularımız da kesiyorsunuz susuz temizlik olur mu olmaz? Diyerek duruma tepki gösterdi.