BAŞKAN ÇİFTÇİ, GÜNEŞ AİLESİNE KİRVE OLDU

Şehitlik Çamlıkta düzenlenen Güneş ve Tüfekçioğlu ailesinin düğününe Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Ak parti il başkanı Bahattin Yıldız, Kanaat önderleri, STK başkanları, Güneş ve Tüfekçioğlu ailesinin fertleri düğününe katıldılar.

Güneş ve Tüfekçioğlu ailesinin düğününe yaklaşık bin beşyüz kişi katıldı. Davetli misafirlere (cefni) kuzu içi pilav ve tatlı ikram edildi. Güneş ve Tüfekçioğlu ailesinin kirveliğini Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi üstlendi. Nikahı Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi kıydı. Nikah şahitliği ise Haliliye belediye başkanı Fevzi Demirkol, Hilvan belediye başkanı Aslan Ali Bayık, Ak parti il başkanı Bahattin Yıldız, Ak parti eski il başkanı Yusuf Eğilmez ve Ak parti Karaköprü ilçe başkanı Ahmet Aksoy Güneş ve Tüfekçioğlu ailesine nikah şahidi oldular.

Ak parti il başkanı Bahattin Yıldız, her iki aileye hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Ak parti Haliliye belediye meclis üyesi iş adamı İsmail Güneş ise bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli dostlarıma ve akrabalarıma ve başta Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanımız değerli amcamızoğlu Nihat Çiftçi’ye ,ilçe belediye başkanlarımıza, Ak parti il başkanımıza,Yönetimine, Ak parti ilçe başkanlarıma,Stk başkanlarıma, Ak parti ilçe belediye meclis üyelerime,Kanaat önderlerimize gelen tüm misafirlerime çok teşekkür ederim. Oğlum Mustafa ve gelinim Melisa’ya bir ömür boyu mutluluklar dilerim dedi.

Kirvesi olan Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi ise Güneş ve Tüfekçioğlu ailesine hayırlı uğurlu olsun temennilerinde bulundu. Düğün sonunda davetli misafirler genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çekerek konvoy şeklinde sona erdi.

AHMET AYATA