BAŞKAN ÇİFTÇİ ÇALIŞMA AZMİ İLE TAKDİR TOPLUYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Haliliye ilçesine bağlı Emniyet Caddesinde bulunan esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Bir çok esnafı ziyaret ederek seçim çalışmalarına katıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, geçirdiği kalp rahatsızlığında rağmen istirahat etmeyerek esnaf ziyareti ise, esnafı duygulandırdı.

Hastaneden çıktıktan hemen sonra evde bir gün dinlenmenin ardından yaklaşan 31 Mart seçimleri için sahada çalışmalarına devam eden Başkan Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmaları kapsamında Emniyet Caddesindeki esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. esnaflarımızla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledik.” Dedi.

Yapılan esnaf ziyareti ardından Abide kavşağında bulunan Şanlıurfa-havaalanı arasında yolcu taşıyan HAVAŞ firmasını ziyaret eden Başkan Çiftçi, birde müjde verdi. HAVAŞ ile Havaalanına gidecek olan yolcular artık Belediyeye ait Urfa Kart kullanarak havaalanına gidiş ve dönüş yapabileceklerininde müjdesini verdi.

MEHMET CANBEK