BAŞKAN BEYAZGÜL İDDİALAR İLE İLGİLİ BASIN TOPLANTISI YAPTI

Şanlıurfa’da AK Parti İl Kongresine bir gün kala AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e sosyal medya hesabından ağır suçlamalarda bulunmuştu. Bu iddalar ile ilgili Başkan Beyazgül basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Başkan Beyazgül yaptığı açıklamada, Aileme, çocuklarıma, şahsıma iftira atılmaya kalkılıyor, Yazık. Konu ne, Açık su caddesinde yol açılıyor. Yol üzerinde yeşil alan üzerinde bir krathane var. Bu krathane hakkını vererek kamulaştırılmış. Benim iki yakınımı işe alacaksın. Belediye ihtiyaç geregi işe alır, sen almassan ben bunu yaparım. Çocuguma, şahsıma, aileme iftira atılıyor. Benim size vereceğim en ufak bir rant bir fakirin evine gitmememdir. Açıksu Caddesi açıldı güzel olmadımı? O yol nasıl tıkanıyordu?

Halkımıza hizmete devam edecegiz

Ogluma iftira atlıyor. Hergün savcılıktan kagıt geliyor. Hadi çıkın mahkemede ispat edin. İftira değilse çıkın ispat edin. Şahsıma, oğluma, yakınlarıma iftira atmaktan vaz geçin. Gelsinler ispat etsinler. Bana her konuyu sorun açıklama yaparım. Ama insanlar vicdanlı olsunlar. Bilsinlerki benim çocugumun, benim eşimin, benim yakınlarımında kalbi var.

Hadi ben kendimi feda ettim.

Benim yakınlarımdan ne istiyorsunuz? Ben bu insanları vicdana,insafa davet ediyorum. dedi.